Ohita navigointi

airi siivouspalvelut

Siivouspalvelut luotettavasti yli 25 vuoden kokemuksella

PYYDÄ TARJOUS

Siivouspalvelut Porvoossa ja itä-uudenmaan alueella

Kotisiivous

Kotisiivouksella saat lisää vapaa-aikaa ja helpotusta arkeesi. Lue lisää kotisiivouspalveluistamme.

Yrityssiivous

Yrityssiivous lisää työpaikan viihtyvyyttä ja turvallisuutta. Lue lisää yrityssiivouspalveluistamme.

Desinfiointi

Desinfiointisiivouksella puhdistetaan tartuntapinnat tehokkaasti. Lue lisää desinfiointisiivouksistamme.

Erikoissiivous

Teemme myös monet muut siivoukset. Lue lisää yleisimmistä erikoissiivouksistamme.

joustava ja luotettava Siivouspalvelu

Airi Siivouspalvelut tarjoaa laaja alaiset siivouspalvelut yrityksille ja yksityishenkilöille Porvoossa sekä koko Itä-Uudenmaan alueella. Vahvuutenamme on laajan palvelukokonaisuuden lisäksi yli 25 vuoden kokemus alalta. Kokemuksemme takaa sinulle aina parhaan ja puhtaimman lopputuloksen kustannustehokkaasti.

 

Teemme siivoukset kotona ja yrityksissä joko kertaluontoisesti tai säännöllisellä sopimussiivouksella. Olipa siis tarpeenne keväinen ikkunoiden pesu tai viikottainen toimiston siivous, meiltä löytyy räätälöity ratkaisu tarpeisiinne. Muistathan, että yksityishenkilö voi saada siivouspalveluista kotitalousvähennystä

 

Ota yhteyttä tarjouspyyntölomakkeella, niin laskemme sinulle parhaiten palvelevan siivousratkaisun.

koulutetut ja kokeneet siivoojat

Laadukkas ja loistava lopputulos ei synny sattumalta, vaan siinä avainasemassa ovat ammattitaitoiset työntekijämme. Meillä työntekijät ovat koulutettuja alan osaajia, joiden tarkkuus ja tehokkuus näkyy lopputuloksessa. Jos osa-aikainen tai kokoaikainen siivoustyö meillä kiinnostaa, ota yhteyttä. 

 

Yrityksemme arvoina ovat joustavuus, hyvä palvelu, luotettavuus ja ystävällisyys. Nämä arvot ovat taanneet myös yrityksemme kannattavuuden. Haluamme osoittaa hoitavamme lakisääteiset velvoitteemme kunnolla, ja olemme siksi mukana Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -palvelussa. Voit tarkistaa yrityksemme tiedot helposti Zeckit-palvelusta.

kotisiivous Airi siivouspalvelut

Koti-
siivoukset

Suoritamme kotisiivouksia kaiken kokoisissa kohteissa. Teemme siivouksia kertaluontoisesti tai säännöllisenä sopimussiivouksena.

 

Teemme jokaisesta kohteesta aluksi maksuttoman arvion, jonka jälkeen suunnittelemme asiakkaalle yksilöllisen työohjeen sovitun laadun takaamiseksi. 

 

Palvelumme kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin, koska yrityksemme on alv-verovelvollinen ja kuulumme ennakkoperintärekisteriin.

yrityssiivous Airi siivouspalvelut

Yritys-
siivoukset

Yrityssiivoukset ovat usein tyypiltään kohteita ylläpitäviä sopimussiivouksia, mutta niiden lisäksi teemme myös ajoittain suoritettavia perusteellisia peruspesuja sekä monentyyppisiä erikoissiivouksia.

 

Palvelumme ovat yksilöityjä sekä joustavia ja tähtäävät parhaaseen mahdolliseen viihtyvyyteen. Tarvittaessa huolehdimme myös saniteettitarvikkeista ja kukkien hoidosta.

 

Olipa toimitilasi minkälainen tahansa, löydät meiltä luotettavan ja toimivan ratkaisu

desifiointisiivous Airi siivouspalvelut

Desinfiointi-
siivoukset

Toteutamme desinfiontisiivouksia toimistoissa ja kodeissa. Desinfiointisiivouksessa tarttumapinnat ensin puhdistetaan huolella, jonka jälkeen ne käsitellään desinfioivalla aineella. 

 

Yrityksissä desinfiointisiivous on hyvä tehdä ainakin silloin, jos epäilette yrityksessänne altistumisia. Kotona desinfiointisiivous sopii erityisesti riskiryhmäläisille.

 

Desinfiointisiivoukset kotona ja työpaikalla lisäävät turvallisuutta ja viihtyvyyttä.

erikoissiivous Airi siivouspalvelut

Erikois-
siivoukset

Ylläpitosiivouksen lisäksi asiakkaidemme kohteet kaipaavat ajoittain perusteellisempaa siivousta riippuen niiden käyttöasteesta ja -tavasta.

 

Erikoissiivoukset ovat kertaluonteisia ja niiden tarkoituksena on palauttaa tilojen perusteellisempi puhtaustaso, johon säännöllinen ylläpitosiivous ei riitä. 

 

Erikoissiivouksia ovat esim.:
- Lattioiden peruspesut ja vahaukset
- Ikkunoiden pesut
- Loppu-, rakennus- ja muuttosiivoukset
- Kokolattiamattojen pesu
- Tekstiilihuonekalujen pesu

AIRI SIIVOUSPALVELUT - 25 vuotta alan osaamista

Airi Siivouspalvelut on vuonna 1995 toimintansa aloittanut ja pääasiallisesti Porvoossa, ja myös koko Itä-Uudenmaan alueella toimiva siivousalan yritys, joka pystyy tarjoamaan kaikki siivousalan palvelut sopimussiivouksista erikoissiivouksiin laadukkaasti ja asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

 

Tänä päivänä perustamisvaiheen toiminta-ajatus ja arvot ovat yhä edelleen yrityksemme johtoajatuksena. Ajat ovat muuttuneet ja niin ovat myös alalla vuosien aikana muuttuneet aineet, tarvikkeet, materiaalit ja koneet. Yrityksemme vahvuutena on olla hyvin perillä ajan ja alan uusista muutoksista sekä pitämään ovet avoinna uusille tuulille. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti palvellaksemme paremmin asiakkaitamme. 

Airi Palvelut Oy

Rintamamiehentie 1a
06100 Porvoo

 

Puhelin: 0400 911 138

Sähköposti: asiakaspalvelu@airi-siivouspalvelut.fi

Terhi Rajamäki

Terhi Rajamäki

Siivoustyön johtaja
0400 944 452
terhi.rajamaki@airipalvelut.fi

Tarjouspyyntö

hCaptcha

meille töihin

Airi Siivouspalveluissa arvostamme jokaista työntekijäämme tarjoamalla alalla kilpailukykyisen palkan, työterveyshuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Panostamme erityisesti ammatilliseen koulutukseen ja työssä viihtymiseen.

 

Yrityksemme suorittaa toimeksiantoja hyvin erilaisissa työkohteissa ja eri vuorokauden aikoina. Annamme työntekijöillemme vapauden valita tekeekö hän töitä koko- tai osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti. Me työantajana huolehdimme, että työ on tekijälleen mielekästä ja tulee hoidettua yhdessä sopimiemme laatustandardien mukaisesti.

 

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita hyvistä ja siivoustyöhön motivoituneista työntekijöistä, joille työn hyvä jälki antaa työniloa ja ylpeyttä. Alan koulutusta tai työkokemusta emme pidä kynnyskysymyksenä, koska koulutamme työntekijät itse. Tärkeämpänä pidämme, että olet siivoustyöhön motivoitunut, tunnollinen ja suhtaudut ihmisten kohtaamiseen positiivisesti.

 

Jos haluat lisätietoja avoimista työpaikoistamme, ota yhteyttä 0400 911 138.

hCaptcha