Yrityssiivoukset Porvoon ja Lahden seudulla

Siistit ja puhtaat tilat yrityksellesi

Siivoamme monenlaisten yritysten toimistotilat, liiketilat ja tuotantotilat. Siivouksen sisällöstä ja ajankohdasta sovimme aina yhdessä asiakkaan kanssa. Tarvittaessa hoidamme myös viherkasvit. Säännöllisen ylläpitosiivouksen lisäksi teemme kertaluonteisia erikoissiivouksia kuten lattioiden vahauksia. Siivoustyössä käytämme vain myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä puhdistusaineita ja -menetelmiä. 

Olipa yrityksesi toimitila minkälainen tahansa, saat meiltä luotettavan ja toimivan siivouspalvelun. 

Pyydä tarjous

KOKENEET AMMATTILAISET

Laadukas lopputulos ei synny sattumalta, vaan siinä avainasemassa ovat ammattitaitoiset työntekijämme. Meillä työntekijät ovat koulutettuja alan osaajia, joiden tarkkuus ja tehokkuus näkyy lopputuloksessa.

ERIKOISSIIVOUKSET

  • Lattioiden pesu ja vahaus

  • Muuttosiivous

  • Rakennussiivous

  • Tekstiilihuonekalujen pesu

  • Desinfiontisiivous

  • Ikkunoiden pesu

Lattioiden pesu ja vahaus

Yrityksen lattioita voi pitää eräänlaisena käyntikorttina, joten niiden kunnosta kannattaa huolehtia. Meiltä on mahdollista tilata pelkkä lattioiden vahaus erillispalveluna, vaikka yrityksenne ei kuuluisikaan säännöllisen ylläpitosiivouksen piiriin.

Vahauksissa käytämme markkinoiden parhaita aineita ja välineitä laadukkaimman lopputuloksen takaamiseksi. Puhdistamme ja suojaamme myös kivilattiat ja muut erikoismateriaalit niitä varten suunniteltuja hoito- ja suoja-aineita käyttäen.

Teemme vanhan vahan poiston, lattian perusteellisen puhdistamisen ja uuden vahan levityksen huolellisesti ja tehokkaasti sovitussa aikataulussa. Lopputuloksena on kiiltävä ja kestävä pinta, joka samalla suojaa lattiaanne kulutukselta.