Tule siivoojaksi Porvoon ja Lahden seudulle

Haemme siivoojia monipuolisiin tehtäviin

Airi Siivouspalveluissa arvostamme jokaista työntekijäämme tarjoamalla alalla kilpailukykyisen palkan, työterveyshuollon sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Panostamme erityisesti ammatilliseen koulutukseen ja työssä viihtymiseen.

Yrityksemme suorittaa toimeksiantoja hyvin erilaisissa työkohteissa kodeissa ja yritysten tiloissa, ja eri vuorokauden aikoina. Työntekijämme voi valita, tekeekö hän töitä koko- tai osa-aikaisesti tai keikkaluontoisesti. Me työantajana huolehdimme, että työ on tekijälleen mielekästä ja tulee hoidettua yhdessä sopimiemme laatustandardien mukaisesti.

Hae meille töihin

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita hyvistä ja siivoustyöhön motivoituneista työntekijöistä, joille työn hyvä jälki antaa työniloa ja ylpeyttä. Alan koulutusta tai työkokemusta emme pidä kynnyskysymyksenä, koska koulutamme työntekijät itse. Tärkeämpänä pidämme, että olet siivoustyöhön motivoitunut, tunnollinen ja suhtaudut ihmisten kohtaamiseen positiivisesti. Täytä oheinen lomake ja hae meille töihin. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Jos haluat lisätietoja työpaikoistamme, ota yhteyttä 0400 944 452.

No file selected
No file selected
hCaptcha